Meteen naar de inhoud

4 JULI – DEN HAAG – PIANORECITAL – CHOPIN

pianiste Joanna Rozewska

Op zondag 4 juli om 12.00 uur speelt het Poolse pianofenomeen Joanna Różewska in het Vreedehuis, Den Haag, een programma met muziek van Frederik Chopin. Kaarten voor dit concert kosten 25 euro en kunt u hier online bestellen.

Coronamaatregelen

Op 4 juli 2021 mag de zaal in het Vreedehuis 30 bezoekers ontvangen. De dan geldende richtlijnen, zoals bijvoorbeeld handen wassen, mondkapjes dragen in de gangen en afstand houden, zullen van toepassing zijn.

Pianist – Joanna Różewska

Joanna Różewska is een pianofenomeen uit Polen. Zij deed haar opleiding aan het Chopin conservatorium in Warschau. De afgelopen jaren trad zij op in vele landen in en buiten Europa, waaronder ook in de Verenigde Staten en China. Zij won verschillende prijzen, waaronder de tweede prijs op het internationale Chopin concours in de Verenigde Staten. Haar pianospel is technisch zeer hoogstaand en wordt gekenmerkt door een heldere (‘brillante’) speelstijl, waarbij – zelfs op hoge snelheid – elke afzonderlijke noot herkenbaar blijft. Dit is fascinerend om te horen en komt bij uitstek van pas bij de uitdagende stukken van Frederik Chopin die zij tijdens dit recital ten gehore zal geven. Kortom, een ‘must’ voor de echte Chopin-liefhebber.

Programma

Het programma zal bestaan uit stukken van de Poolse componist Frederik Chopin. Totale duur van het programma is, inclusief pauze, ongeveer twee uur.

  • Fantasy on Polish Airs – opus 13 – Frederik Chopin
  • Variaties op La ci darem la mano uit de opera ‘Don Juan’ van Wolfgang Amadeus Mozart – opus 2 – Frederik Chopin

PAUZE

  • Bolero opus 19 – Frederik Chopin
  • Mazurkas opus 6 – Frederik Chopin
  • Andante spianato et Grande Polonaise Brilliante – opus 22 – Frederik Chopin

Lokatie

Vreedehuis, Riouwstraat 1, 2585 GP Den Haag

Pianorecital Chopin in Vreedehuis Den Haag

Eenvoudig bereikbaar met het OV of eigen vervoer.

Datum

zondag 4 juli 2021

Aanvang

12.00 uur

Tickets bestellen

Annuleren

Gekochte tickets annuleren kan tot uiterlijk 1 juli 2021. Wij kunnen dan namelijk proberen de vrijgevallen plaatsen opnieuw te vullen. Stuur hiervoor een mailtje naar info@pianoticket.nl.

Vragen?

Voor vragen over dit concert kunt u contact opnemen met Erwin Douwes – tel. 06-49391747, of email: info@pianoticket.nl.